După ce cântase timp de peste o oră, chiar înainte să interpreteze hitul "Bed Of Roses", Jon Bon Jovi şi-a pus mâinile la piept şi a spus că îi este foarte frig. Melodia "In These Arms" a fost interpretată de alt membru al trupei, în timp ce Jon a coborât în spatele scenei. După ce a revenit, a cântat "Dead Or Alive" şi apoi a recunoscut că a simţit simptomele unei alergii care îl face să-şi piardă vocea. Jon Bon Jovi a spus că de vină este aerul rece, cerându-şi scuze că nu poate continua să cânte. A repetat de câteva ori că se simte foarte rău, după care a spus scurt 'Trebuie să plec' şi a coborât de pe scenă în aplauzele spectatorilor.

Fanii bulgari ai formaţiei au rămas cu sentimente diferite. Unii nu îşi ascund dezamăgirea că această primă întâlnire cu formaţia americană s-a terminat într-un nefericit şi chiar susţin că spectacolul din Sofia a fost un eşec, alţii sunt însă de altă părere. "Concertul a fost foarte bun, dar nu avem ce să facem, Jon este deja în vârstă şi este normal să apară asemenea probleme", a spus pentru Agerpres Cristina (30 ani).

Alţii consideră că problemele lui Jon au fost cauzate de aerul din Sofia. "A trebuit să vină cineva de atât de departe ca să ne dăm seamă cât de poluat este aerul în capitala bulgară?", a întrebat Emi, de 26 ani. "Dacă nu luăm măsuri urgente, nimeni nu va mai veni la noi", a adăugat ea. Maria, de 25 de ani, a fost de părere că nu poluarea este de vină, ci faptul că Bon Jovi a venit în Bulgaria din Africa de Sud, unde climatul este foarte diferit. "Nu îl judec pe Jon că a coborât de pe scenă, încă de la început se vedea că nu se simte bine. Mi-a părut foarte rău de el", a spus ea.