Tehnologia modernă a transformat ilustraţiile vechiului manual hindus în holograme care se desprind de pe ecranul tabletelor sau al telefoanelor mobile inteligente pentru a le oferi curioşilor o perspectivă completă asupra diferitelor poziţii sexuale.

Noua aplicaţie este gratuită şi vine alături de o nouă versiune a textului ce a fost iniţial scris în sanscrită, acum peste 2.000 de ani.Fiecare imagine poate fi văzută din orice unghi, oferind utilizatorului o perspectivă de ansamblu, lipsită de obstrucţii.

Aplicaţia, denumită Kama Xcitra promite să ajute cuplurile aflate la început de drum, sau pe cele care încearcă să reaprindă scânteia pasiunii să înveţe poziţiile din Kama Sutra. În plus, utilizatorii pot personaliza modelele care prezintă diferitele poziţii, modificându-le părul sau culoarea pielii şi adăugând muzica preferată pentru fundal.

Kama Sutra a fost pentru prima oară tradusă în limba engleză în 1883, în plină eră victoriană, sub îndrumarea exploratorului britanic Richard Burton, scrie Agerpres in pagina electronica.