'La KFC căutăm oameni pe bune, indiferent de vârstă, experienţa în domeniu sau cursurile absolvite. Ne dorim persoane care vor să lucreze într-o echipă dinamică, care vor să înveţe şi să avanseze în cadrul companiei, cărora le punem la dispoziţie know-how-ul acumulat de-a lungul timpului în industria de food. Avem multe poveşti de succes în companie, în cei aproape 20 de ani de când suntem pe piaţa din România, poveşti ale unor oameni care au început pe poziţii de entry level şi au ajuns în poziţii de conducere. Aşteptăm următoarea generaţie care să ne arate că poate ajunge în top', a declarat Mark Hilton, Business Franchise Consultant, KFC România.

KFC pune la dispoziţie posturile de casier sau bucătar, oferind training-uri specializate, de la instruire practică în restaurante, realizată de personal autorizat, la training-uri online, sub formă de cursuri şi teste. Toate acestea le vor facilita integrarea în echipă şi îi vor ajuta să cunoască toate atribuţiile jobului pentru care optează, precizează reprezentanţii companiei.

Lanţul de restaurante KFC oferă o serie de beneficii, precum bonusuri de fidelitate sau creşteri salariale corelate cu vechimea. Un alt plus pentru angajaţi îl constituie programul flexibil, care poate fi adaptat conform necesităţilor fiecăruia. Aceştia pot opta pentru program full time, part time de patru sau şase ore, fie pot lucra doar în weekend (vinerea, sâmbăta şi duminica), precizeaza agerpres.