"De la bun inceput precizez ca nu am vazut filmul. Astept sa-l vizionez. Salutara a fost propunerea autorului aceestui film, vechea noastra cunostinta Fareed Zakaria, care a fost in tara noastra, s-a intalnit cu presedintele Putin. Demn de apreciere este si faptul ca autorii ne-au permis sa participam la film si sa ne prezentam punctul de vedere pe subiectele dezbatute", a spus Peskov.

In context, el a apreciat ca, dupa toate probabilitatile, filmul "nu va iesi din cadrul tiparului isterico-emotional" creat in privinta Rusiei. "Am fi deosebit de naivi sa credem ca vreo organizatie de presa, sa spunem asa, si-ar permite sa se smulga din tiparul isterico-emotional, folosit cu atat de mult succes in privinta tarii noastre. Este, prin urmare, de asteptat, ca filmul sa fie extrem de critic", a estimat oficialul rus.

In acest context, Peskov a afirmat ca autoritatile de la Kremlin au obosit sa raspundala afirmatiile absurde privind legaturile presedintelui Donald Trump si a anturajului acestuia cu Rusia. "Fara indoiala, am obosit", a subliniat purtatorul de cuvant al presedintelui Putin, rugat sa comenteze cuvintele senatorului american John McCain, potrivit caruia vor aparea noi si noi informatii pe aceasta tema.

"Asta e, nu e nimic de facut, mai ales ca senatorul McCain este o figura destul de cunoscuta. Este un politician care nu se numara printre admiratorii Rusiei", a adaugat Peskov. Rusa a respins in repetate randuri acuzatiile serviciilor speciale americane privind tentativele Kremlinului de a influenta alegerile din SUA.