Ediţia din acest an a Black Friday se va derula în intervalul 1 - 19 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri, între 1 şi 5 noiembrie, 7 şi 14 noiembrie şi 17 şi 19 noiembrie. În fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

De Black Friday, clienţii vor putea achiziţiona televizoare de la 349 lei, sau cu preţuri reduse aproape la jumătate, telefoane mobile cu până la 48% mai ieftine, electrocasnice cu preţuri mai mici cu până la 35%. Clienţii pot beneficia de o reducere suplimentară de 10% la orice comandă mai mare de 600 de lei, în cazul în care vor accesa un credit online de la Credius, relateaza agerpres.

Clienţii le vor putea primi produsele comandate într-una sau în trei ore de la plasarea comenzii, dacă optează pentru livrare rapidă. Această opţiune este disponibilă pentru produsele comandate până pe data de 15 noiembrie. Cât priveşte produsele comandate în intervalul 17 - 19 noiembrie, în ultima rundă de Black Friday, jumătate dintre acestea vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile de la plasarea comenzii.