Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a obţinut puţin peste 25 la sută din voturi în colegiul din Timiş în care a candidat la Senat, clasându-se al doilea, după candidatul USL Matei Suciu, care are peste 50 la sută din voturi, arată numărătoarea paralele făcută de PDL Timiş.


După centralizarea datelor din 95 la sută din secţii, conform numărătorii paralele a PDL Timiş, preşedintele partidului, Vasile Blaga, a obţinut 25,37 la sută, în timp ce contracandidatul său de la USL, Matei Suciu, - 53,59 la sută. Cei doi au candidat în Colegiul electoral 3 Senat din judeţul Timiş.
De asemenea, conform datelor PDL, la Camera Deputaţilor USL a obţinut în judeţul Timiş 57,25 la sută, în timp ce ARD a fost preferată de 21,24 la sută din alegători. PP-DD are 12,76 la sută, în timp ce UDMR - 3,07 la sută.

Conform sursei citate, la Senat USL are 59,36 la sută din voturi, ARD - 21, 87 la sută, PP-DD- 13,25 la sută, iar UDMR - 3,43 la sută. După închiderea urnelor, liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, susţinea că preşedintele PDL, Vasile Blaga, s-ar clasa pe locul al treilea în ceea ce priveşte voturile obţinute în Colegiul 3 Senat din judeţ, după candidatul USL şi cel al PPDD, conform numărătorii paralele parţiale făcute de USL.

În Colegiul 3 pentru Senat au candidat Vasile Blaga (ARD), Matei Suciu (USL), Liviu Mihai Andrei Matacă (PP-DD), Kaba Gabor (UDMR) şi Gavril Roşian (PRM).