Costin Borc o va înlocui la conducerea subsidiarei Lafarge din România pe Sonia Artinian, numită recent în funcţia de Director General Adjunct Organizare şi Resurse Umane la nivelul Grupului, după 2 ani în care s-a aflat la conducerea operațiunilor locale ale celui mai mare producător de materiale de construcții la nivel mondial.
 
Noul CEO și-a început activitatea în cadrul Grupului Lafarge în Statele Unite ale Americii, după care a condus timp de 4 ani activitatea de agregate și betoane din Romania. La 1 aprilie 2006, Costin Borc era avansat în conducerea Grupului, părăsind atunci România pentru funcția de Director Regional de Dezvoltare și Strategie pe activitatea de ciment. 
 
Mă bucur să revin alături de colegii mei și să valorific experiența internațională pe care am căpătat-o în toți acești ani”, a spus viitorul CEO Lafarge România. ”Preiau conducerea unei companii care a avut rezultate foarte bune în ultimii ani și îmi doresc să mențin evoluția pozitivă a Lafarge România și pe viitor, pe o piață cu un potențial important de dezvoltare, în special în zona infrastructurii, dar condiționată atât de efectele crizei, cât și de absorbția fondurilor europene.”
 
Costin Borc deține un doctorat în Economie - specializarea Macro-economie de la Universitatea din Wisconsin, Madison și este absolvent al Institutului Politehnic din București, cu specializarea în Energetică.

Lider mondial în materiale de construcții, Lafarge are 65.000 de angajați în 64 de țări și o cifră de afaceri de 15,8 miliarde de euro în 2012. În România, Lafarge produce materiale de construcţii de 16 ani şi activează pe 3 linii de activitate integrate: ciment, agregate şi betoane. În 2011 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 893.222.660 RON, excluzând activităţile de Gips şi tranzacţiile între companii.