Standurile salonului au cuprins o varietate de masini noi, unele captand atentia mai mult decat altele. Branduri precum Mercedes, Ford, Honda, Volkswagen, Lexus si Audi au dezvaluit modelele lor cele mai recente unui public avid – sub forma de masini gata de productie sau sub forma unor masini-concept noi cu performanta si dotari neasteptate. Companiile importante de automobile prezente la evenimentul anului si-au prezentat urmatoarele noi modele, ce vor debuta la nivel global in 2015.

Alfa Romeo

Marca italiana a adus la Detroit o noua versiune a masinii sport 4C, varianta Spider, pentru a atrage publicul. Versiunea cabrio cu doua locuri are o greutate de 935 kg (cu 10 kg mai mult decat versiunea coupe), iar 4C Spider de la Alfa Romeo are un acoperis textil manual amovibil, in loc de un element electric. O alta optiune este un acoperis din fibra de carbon, dar ambele sunt stocate in spatele scaunelor. Noul model vine si cu un design nou, simplist al farurilor, pentru a inlocui punctele ce au fost criticate in trecut. Alfa Romeo 4C Spider va iesi pe piata in vara, la pretul de aproximativ 52.000 de lire sterline.

Audi

Cei de la Audi au prezentat generatia urmatoare Q7, acesta fiind un SUV cu sapte locuri. Audi Q7 cantareste cu pana la 325 kg mai putin decat predecesorul sau datorita aluminiului din sasiu, care reduce si consumul de combustibil cu 23%.

Articol integral si imagini: http://www.marcadelux.ro/lansari-de-masini-noi-la-salonul-auto-din-detroit-foto/