AIESEC România, parte a celei mai mari organizaţii globale conduse de tineri, organizează în perioada 22-25 Noiembrie, la Amara, Hotel Lebăda, cea mai mare conferinţă de leadership pentru tineri: Romanian Youth Leadership Forum.

Romanian Youth Leadership Forum, cu o tradiţie de 20 de ani, reuneşte şi în această ediţie peste 400 de tineri din 14 oraşe ale României, al căror ţel comun se traduce printr-o dorinţă continuă de învăţare şi perseverenţă. Baza pe care a luat naştere această conferinţă se construieşte din două noţiuni elementare: leadership şi networking.

Agenda celor patru zile de conferinţă conţine sesiuni structurate astfel: Inspire Leadership, Youth to Business, precum şi o Gală de premiere pentru cele mai performante entităţi. Conferinţa se bucură de prezenţa unor speakeri cunoscuţi atât în mediul de business cât şi în antreprenoriat, dintre care menţionăm:

Philippe Guillouet - Manager General Hilti Romania;

Mihaela Hoffman - Manager Consumer Activation Coca-Cola HBC;

DE VARREUX Thierry- Director Executiv DPO BRD Romania;

De asemenea ne bucurăm de prezenţa unor traineri profesionişti precum:

Petruş Stuparu - Consultant Trend Consult România;

Ştefan Pălărie - Alumnus AIESEC România, Preşedinte al asociaţiei “Şcoala de Valori”;

Alexandru Buşilă - Trainer şi consultant HPDI România.

Succesul acestei conferinţe se datorează susţinerii mediului corporate românesc prin partenerii: Accenture, Coca-Cola, Hilti, Decathlon, BRD, Nescafe, Intersnack, Vifon, MPG, Danone, Vel Pitar.

Pentru mai multe detalii şi informaţii puteţi accesa site-ul sau pagina de Facebook Romanian Youth Leadership Forum.