Pana in prezent, LG G Flex a fost disponibil doar in Asia (Coreea, Hong Kong si Singapore) si a fost anuntat in cadrul CES ca va fi disponibil la inceputul acestei luni, in SUA, in acest trimestru, la trei dintre cei mai mari operatori din tara: AT & T, Sprint si T-mobile. Disponibilitatea smartphone-ului G Flex pe piata europeana a fost asteptata cu nerabdare si va deschide calea pentru noi lansari in alte parti ale lumii.

"Introducerea LG G Flex in Europa demonstreaza increderea noastra pe piata mondiala pentru un smartphone curbat", a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. "Fiind un smartphone premium, G Flex va pozitiona LG drept brandul care ofera ceva unic pentru fiecare segment de consumatori. Acesta este un dispozitiv care in mod garantat va reprezenta subiect de discutie, oriunde va ajunge. "

LG G Flex este un este un initiator de trenduri in numeroase domenii. Masurand sase inci pe diagonala, ecranul Plastic OLED (P-OLED) este cel mai mare din lume, special creat si dezvoltat pentru un smartphone. G Flex utilizeaza prima baterie curbata din lume si este primul telefon care dispune de un strat de auto-reparare pe capacul din spate, ceea ce il face imun la zgarieturi si crapaturi minore.

Dispozitivul unic ofera, de asemenea, caracteristici UX centrate pe utilizator, cum ar fi QTheatre, Fereastra Dubla (Dual Window) si Blocare a tastelor prin Balansare (Swing Lockscreen) special concepute pentru ecran curbat.

Specificatii cheie (Versiunea Europeana):
Chipset: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800 (MSM 8974)
GPU: Adreno 330, 450MHz
Ecran: 6-inci HD (1280 x 720), P-OLED Curbat (RGB Real)
Memorie: 2GB LP DDR3 RAM / 32GB eMMc
Camera: Spate 13.0MP / Fata 2.1MP
Baterie: 3,500mAh (incorporata)
Sistem de Operare: Android Jelly Bean 4.2.2
Marime: 160.5 x 81.6 x 7.9 - 8.7mm
Greutate: 177g
Retea: LTE / HSPA+ / GSM
Conectivitate: BT 4.0 / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC
Culoare: Argintiu Titan
Altele:  Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback