SudRezidential.ro, partenerul evenimentului, va prezenta în cele trei zile ale târgului, șase proiecte imobiliare amplasate în zona de sud a Capitalei, precum și alte oferte imobiliare, iar divizia financiară credit24h va oferi soluții bancare și consultanță de specialitate tuturor vizitatorilor evenimentului precum și teste gratuite de eligibilitate, dar și scoring-uri bancare.

Gama Residence 2 — Metalurgiei vine cu o noutate pe piața imobiliară, aceasta zonă, fiind primul ansamblu de apartamente cu grădini suspendate. Prețurile încep de la 29.500 euro și sunt disponibile 80 de unități locative. Pe lângă grădinile suspendate, ansamblul Gama Residence 2—Metalurgiei va dispune și de locuri de joacă special amenajate pentru copii, parcare și spații comerciale.

Și Vista Residence aduce o noutate în peisajul imobiliar al zonei de Sud, fiind primul proiect rezidențial care va dispune de o promenadă comercială, unde se vor reuni brand-uri de renume, o serie de facilități pentru rezidenți: spații comerciale, săli de sport, saloane de înfrumusețare, unități medicale și de învățământ, grădiniță, after-school, cafenea, supermarket-uri și o serie alte magazine sau showroom-uri. Prețurile încep de la 22.500 euro pentru o grasonieră, iar locurile de parcare sunt oferite gratuit.

Prețurile imobilelor oferite la cea de a XXV-a ediție a Targul Imobiliar Project Expo pleacă de la 18.000 euro, pentru garsoniere, 2 camere de la 28.000 euro, iar 3 camere de la 45.500 euro. Cele mai ieftine vile au prețuri începând de la 45.500 euro, scrie Agerpres in pagina electronica.