Specialiştii IT sunt persoanele care au cea mai mare şansă de angajare în acest început de an, după cum arată oferta de joburi a site-urilor de specialitate.

Producătorul software AVIRA angajează mai mulţi specialişti în domeniul IT, printre care web developer- PHP/MySQL, associate product manager/project analyst, senior C/C ++ Developer sau Windows Software Tester.

BCR Banca pentru Locuinţe are disponibile zeci de posturi de coordonatori vânzări, manageri vânzări şi consilieri financiari pentru zonele de Nord, Centru şi Est ale ţării, pentru oraşe precum Cluj-Napoca, Bistriţa, Braşov, Suceava, Galaţi sau Bacău.

Oracle angajează pentru biroul din Bucureşti mai mulţi specialişti IT şi consultanţi. Printre joburile disponibile se numără cel de business intelligence technical pre-sales consultant, enterprise performance managemant technical pre-sales consultant sau financials functional support consultant.

Şi producătorul de sisteme de cablaje auto DPR Dräxlmaier angajează pentru fabrica de la Piteşti un programator JAVA şi unul SQL.

Depozitarul Sibex angajează un consilier juridic, care să lucreze la Sibiu, printre cerinţe numărându-se o experienţă de minimum trei ani, pe un post similar.


Citiţi şi:

Joburi la Curtea de Conturi. Vezi posturile disponibile