Clujenii care doresc sa petreaca un an in Thailanda pot sa aplice, in premiera pentru Cluj-Napoca, pentru un program de predare a limbii engleze in Asia. Teach in Thailand se adreseaza celor care au inclinatie catre predare. Experienta la catedra constituie un avantaj insa nu este obligatorie. Doritorii acceptati in programul de 12 luni pot castiga 1.000 de dolari pe luna, iar masa si cazarea le pot fi asigurate.

  “Teach in Thailand se adreseaza celor care doresc sa predea Engleza intr-o scoala thailandeza. Conditiile de eligibilitate pentru cei care vor sa predea sunt foarte simple: trebuie sa fie absolvent de o facultate acreditata. Nu trebuie neaparat sa fi fost profesor, insa cunostintele vor fi testate online, printr-un test TEFL, nivel Teach, cu un punctaj de minim 80%”, arata coordonatorul biroului US Travel din Cluj-Napoca, Tudor Simon.

Cu tot cu viza, pretul pentru un program de 5 sau 12 luni in Thailanda ajunge la 2.300 de dolari. Teach in Thailand  este potrivit tinerilor din Cluj cu varste intre 23 si 45 de ani.