Medlife, EuroGsm, Takko Fashion sau Mol sunt companiile care au anunţat cele mai multe posturi, în acest început de săptămână, pentru care vor să angajeze personal.

Reţeaua de clinici private Medlife are disponibile mai multe posturi, printre care unul de asistent medical pediatrie, medic generalist pentru medicina muncii, asistent medical generalist sau reprezentant medical.

Reţeaua de magazine EuroGsm, dealer Orange, vrea să angajeze un designer print / web, care să lucreze la Cluj Napoca, mai mulţi consultanţi vânzări în Haţeg şi Timişoara, un promoter în Suceava şi un social media specialist în Cluj Napoca.

Şi retailerul Takko Fashion are disponibile mai multe posturi vacante, pentru oraşe precum Alba-Iulia, Constanţa, Satu-Mare, Sibiu, Deva sau Bucureşti.  Printre poziţiile disponibile se numără posturile de lucrător comercial, director adjunct sau asistent manager.

Compania petrolieră Mol angajează pentru Ungaria un sales center senior expert, un upstream portofolio evaluation leader şi un senior process engineering expert.

Agenţia de recrutare Trenlwalder caută 10 persoane care să ocupe postul de referent arhivare, pentru o perioadă determinată de două luni.