Evenimentul de prezentare a expoziției va fi dublat de lansarea concept store-ului asociat galeriei, denumit NEOGALATECA.

Scenografia expoziției din cadrul GALATECA îi aparține arhitectului Attila Kim, care a semnat de-a lungul timpului numeroase expoziții din România și din afara țării. Pe durata vernisării “The Rest is Tomorrow” GALATECA a pregătit o serie de evenimente ce pun accentul pe interacțiunea publicului cu moda românească.

Expoziţia la care participă șase designeri români - Doina Levintza, Irina Schrotter, Andreea Bădală, Lucian Broscăţean, Dinu Bodiciu şi Carla Szabo - va avea deschiderea oficială, miercuri, la Londra.

“Am ales să fim partener și sponsor la acest proiect deoarece unul dintre obiectivele noastre este promovarea artiștilor și designerilor români peste hotare, urmând ca și în cadrul concept store-ului pe care il vom deschide să dezvoltăm segmentul dedicat design-ului local”, a declarat Iulia Gorneanu, Project Manager GALATECA.
 
Portofoliul concept store-ului NEOGALATECA va cuprinde o selecție de produse alese cu grijă după criteriul inovației, al calității design-ului și al execuției obiectelor, cuprinzand de la accesorii de casa si fashion, pana la carte si obiecte de arta.

 „NEOGLATECA este un concept dezvoltat în jurul ideii de creativitate, calitate și prețuri care acoperă întreaga varietate de bugete. Ne adresăm publicului cu branduri românești și internaționale, ce respectă specificul locului, de la CARTE la C’ARTE", explică Iulia Gorneanu, Project Manager al GALATECA.

GALATECA este prima galerie de artă aplicată din București. Situată la parterul Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, în apropierea Ateneului Român, GALATECA va expune design de obiect, new media art, grafică, fotografie, instalații, creații de artă aplicată, fiind deschisa catre promovarea tinerilor artisti și designeri romani.