Pentru ca!

MIra Zaslove, ai carei lozinca este "mereu se poate ajunge la o intelegere" scrie ca oamenii care ajung bogati au un deosebit dar al convingerii si inspira incredere. "Care este cea mai buna modalitate de a-i determina pe oameni sa va urmeze? Folositi expresia ".

"Daca doriti sa deveniti bogat "fici concret in convingerile dumneavoastra, si multe persoane va vor permite sa mergeti inainte, daca ii rugati pur si simplu", sustine Mira Zaslove. Apoi, rostiti combinatia magica "pentru ca" si mult mai multi oameni va vor raspunde afirmativ", spune ea. Oamenii vor sa stie care este scopul actiunilor lor, explica expertul.

Mersul pe sarma

Avocatul Brett A. Cenkus afirma ca, daca ar trebui sa aleaga un singur cuvant magic, acela ar fi "balanta", adica echilibru. In opinia lui, succesul este bazat, mai degraba, pe echilibrul diferitelor cai de abordare decat pe o singura decizie. "Sunt de acord ca exista oameni care au facut avere muncind din greu. Dar daca o astfel de reusita distruge viata personala si relatiile de familie, mai poate fi considerat respectivul om o persoana bogata", se intreaba avocatul.

Senkus considera ca o viata bogata trebuie sa fie atotcuprinzatoare. "Este inca un exemplu care demonstreaza necesitatea respectarii in viata a unui anumit echilibru intre intentii, mod de actiune si relatiile interumane".

Incredere

Intreprezintatorul Dakota Lim a ales, la randul ei, cuvantul "incredere" si spune ca daca sunteti un astfel de un om, clientii vor dori sa faca afaceri cu dumeavoastra si vor povesti prietenilor, rudelor si cunostintelor despre calitatea extraordinara a serviciilor si marfurilor pe care le oferiti. "Cei mai multi bani trag catre oamenii care inspira incredere".

Consecventa

Fred Campos este consultant parental si a ales cuvantul "consecventa". "Cei mai multi dintre bogatii pe care-i cunosc au o calitate pe care nu am intalnit-o la altii. Ei se concentreaza pe ceva ce stiu sa faca foarte bine, si raman pe drumul ales pana la capat, practic", spune Campos. "Cunosc cativa mecanici extrem de influenti, fara studii universitare, dar care repara masini mai bine decat oricine. Si mereu au facut asta".

Campos este convins ca fiecare om poate deveni specialist intr-un anumit domeniu si sa stranga bani, daca va fi "mult mai consecvent in dorinta de se perfectiona".