Fondată în urmă cu 17 ani de către dr. Augustin Batiş, clinica multidisciplinară Doctor Luca a reuneşte peste 20 de specialităţi, 40 de medici şi peste 500.000 de pacienţi.

Medicover va prelua activităţile de ambulatoriu ale centrului medical Doctor Luca. De asemenea, serviciile de laborator oferite în cadrul centrului vor fi în continuare disponibile la nivel local şi vor fi coordonate de reţeaua de laboratoare Synevo România, parte a Grupului Medicover. Synevo va extinde gama de teste de laborator disponibile în cadrul clinicii Doctor Luca.

În prima jumătate a anului, Medicover a inaugurat patru clinici, în Ploieşti, Braşov, Galaţi şi Cluj-Napoca.

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală şi de Est şi oferă servicii medicale integrate pacienţilor din 14 ţări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienţi anual şi peste 13.000 de angajaţi.

În România, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piaţa serviciilor medicale private şi dispune de o reţea de 19 clinici proprii în Bucureşti şi în ţară şi un spital generalist, precizeaza agerpres, citand un comunicat al companiei.