Compania intră pe o nouă nişă medicală - radioterapie oncologică şi ţinteşte să se extindă prin achiziţii în mai multe oraşe din ţară, scrie agerpres citand un comunicat oficial.

Adiţional tranzacţiilor aflate în curs, MedLife continuă să îşi consolideze poziţia de lider la nivel naţional şi prin proiecte de tip green field. Astfel, pentru a doua jumătate a anului compania şi-a propus să deschidă două clinici noi în Braşov şi Ploieşti, urmând să ajungă la o reţea de 35 de unităţi medicale de mari dimensiuni în Bucureşti şi în ţară.

Pe lângă investiţiile în clinci, MedLife doreşte să investeasă în extinderea Life Memorial Hospital, cel mai mare spital al grupului. Compania, va inaugura în a doua jumătate a anului, un departament de radioterapie, ca urmare a achiziţionării a două acceleratoare de ultimă generaţie, precum şi o nouă secţie cu circa 40 de paturi.

Ca urmare a noilor investiţii, Life Memorial Hospital va deveni primul spital pavilionar din sectorul medical privat, cu o suprafaţă construită de peste 20.000 mp, în următorii trei ani, la care se adaugă 10.000 mp de spaţii exterioare pentru parcări şi un parc special amenajat pentru clienţii spitalului.

În următoarele 12 luni compania are ca obiectiv şi prezenţa cu unităţi proprii în Sibiu, Alba Iulia, Oradea, Suceava şi Bacău, având ca primă opţiune achiziţii de pachete majoritare şi colaborarea cu antreprenori locali. De asemenea, MedLife îşi va consolida poziţia de lider prin investiţii green field sau achiziţii în Cluj, Iaşi şi Timişoara.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală. Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.