BUCURESTI
În Capitală vom avea parte de o zi caldă şi frumoasă. Chiar dacă dimineaţa ne trezim cu ceaţă, termometre vor indica 8-10 grade, deci mai mult decât ieri dimneaţă cu câteva grade şi pe parcursul zilei ne bucurăm de soare şi aproximativ 22 de grade celsius maxima zilei.

Munte
La munte, avem parte de o zi frumoasă şi caldă cu  valorile termice mai ridicate decât mediile climatologice specifice ultimei decade a lunii octombrie. Cerul va fi variabil şi pe arii restrânse, îndeosebi în a doua parte a zilei, va ploua slab. Mai ales la noapte, local pe văi şi în depresiuni se va semnala ceaţă, posibil asociată izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat. La amiază maximele vor fi de 16 grade la Păltiniş, Predeal şi Stâna de vale, 14 grade la 1500m altitudine la Sinaia, 13 grade la Semenic şi 8 grade celsius sus pe Cealhău la Toaca.

REGIUNI
În regiunile de la vest de arcul carpatic vreme va fi în general frumoasă şi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil iar norii ce se vor ivi pe cer duc la apariţia
izolată a unor ploi slabe doar în regiunile nord-vestice şi la munte. La amiază, termometrele vor indica între 16 grade la Miercurea Ciuc şi 23 de grade la Timişoara.

În sud, cald şi soare pe tot parcursul zilei. Chiar dacă la primele ore ale dimineţii pe arii restrânse se produce ceaţa, aceasta va dispărea, iar prezenţa soarelui ridică mercurul din termometre până la 22...23 de grade în toată regiunea.

Soare şi temperaturi plăcute sunt prognozate de meteorologi şi pentru locuitorii Dobrogei. Şi aici dimineaţa, pe arii restrânse apare ceaţă iar maximele zilei, mari pentru data din calendar, vor fi de 22 de grade la Tulcea şi 19 la Constanţa.

Vreme frumoasă şi în Moldova chiar dacă în zonele joase, dimineaţa, pe arii restrânse e ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade în nordul regiunii, la Suceava şi 22 de grade in sud, la Focşani.