La munte precipitaţiile vor fi mixte. Temperatura continuă să aibă valori mai mari decât mediile climatologice, în special în regiunile intracarpatice. Maximele vor fi cuprinse între 4 grade în Moldova şi 15...16 în nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul ţării şi în zona înaltă de munte. Izolat se va forma din nou ceaţă.
PROGNOZA METEO BUCURESTI

Vremea se va menţine închisă, dar mai caldă decât ar fi normal la această dată în capitală. Temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. De la 5 grade dimineaţă, temperatura ajunge la prânz la 10...11 grade.

PROGNOZA METEO MUNTE

La munte, vremea va fi în general închisă, dar mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii martie. Se vor semnala precipitaţii mixte - ploaie, lapoviţă şi ninsoare - pe arii extinse în Carpaţii Meridionali, unde cantităţile de apă vor depăşi izolat 20 l/mp, şi mai slabe şi doar local, în restul zonei montane. Vântul va avea intensificări sus, pe crestele montane, iar regimul termic nu va avea modificări semnificative faţă de zilele anterioare.

PROGNOZA METEO pe REGIUNI

În regiunile intracarpatice, tot vreme închisă şi cu ploi - pe arii extinse în Banat şi doar local în Crişana, Transilvania şi Maramureş. În Banat se pot aduna izolat 20 l/mp, dar în rest ploile sunt slabe. Temperatura este ridicată, mai mare decât media climatologică: până la 15-16 grade în Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Zalău şi Bistriţa.

În sud, nici o schimbare faţă de ieri. Plouă de dimineaţă până seara şi izolat cantităţile de apă pot trece de 20 l/mp. Vântul bate moderat, şi din când în când cu intensificări. Şi aici vremea este caldă pentru această dată, cu maxime între 10 şi 15 grade. Cel mai cald va fi în Lunca Dunării.

În Dobrogea vremea este în aceeaşi notă: fără soare, cu ploi pe arii extinse şi cu vânt. La amiază vor fi 12 grade la Tulcea şi la fel la Constanţa.

În Moldova de asemenea plouă, dar ploile sunt în general slabe cantitativ. Este cea mai rece regiune a ţării, cu valori termice specifice perioadei în care ne aflăm: maxime de 5-7 grade în partea nordică a regiunii şi 10-12 grade la Iaşi, Focşani şi Galaţi.