Deşi poliţia americană a refuzat să precizeze numele proprietarului jefuit, adresa este cea unde este situată casa lui Miley Cyrus, informează contactmusic.com. Poliţia a fost chemată la acea adresă vineri după-amiază. Nu existau semne de intrare forţată şi nicio persoană străină nu a fost găsită în casă, dar proprietarul le-ar fi spus anchetatorilor că îi lipsesc unele obiecte personale.

Presupusul furt a avut loc cu o zi înainte de aniversarea lui Miley Cyrus. Cântăreaţa şi-a petrecut ziua de naştere repetând pentru reprezentaţia pe care o va susţine duminică seară, la gala American Music Awards, mentioneaza Mediafax.

Miley Cyrus este o cântăreaţă şi actriţă americană care a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica cântăreţului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat anul acesta cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", ce sunt însoţite de clipuri foarte provocatoare. Miley Cyrus a fost în atenţia presei internaţionale în ultima vreme mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Cel mai recent a generat controverse la începutul lunii noiembrie, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball".