Arhitectii americani Yitan Sun si Jianshi Wu au gandit uriasa cladire ca adapostind birouri, locuinte, magazine, hoteluri si centre culturale. Imobilul inalt de 304 metri ar urma sa aiba fatadele acoperite cu sticla reflectorizanta, pentru a delimita clar limitele fizice ale parcului, dar si pentru a crea iluzia de infinit.

Autorii proiectului propun, de asemenea, ca in cel mai vizitat parc orasenesc din Statele Unite, sa fie amenajate dealuri si vai. "Vrem sa aducem in centrul New Yorkului natura adevarata, integrand-o in arhitectura cu blocului nostru", citeaza portalul Dezeen afirmatiile celor doi arhitecti.

Locul secund al concursului a fost ocupat de o echipa de arthitecti americani, printre care Mohamed Hadid, a proiectat o statie verticala de acostare a aparatelor zburatoare fara pilot, drone.

Locul trei a fost atribuit proiectului semnat de arhitectii italieni Valeri Mercuri si Marco Marletti si intitulat Data Skyscraper. Turnul ar urma sa fie construit in Islanda si este destinat pentru pastrarea aparaturii electronice de inalta performanta.