Nu mai puţin de 4.483 participanţi au reuşit să facă celebrele mişcări cu cercul timp de 7 minute fără întrerupere. Evenimentul a fost organizat de ministerul thailandez pentru Sănătate publică pentru promovarea exerciţiului fizic. 

In alta ordine de ei, cei care sunt în căutarea unui loc ideal pentru o vacanţă de neuitat, Thailanda, supranumita si "Ţara Zâmbetelor" este destinaţia perfectă. Cei care i-au dat această denumire mai puţin obişnuită au fost turiştii, care au rămas fermecaţi de frumuseţea edenică a acestor locuri.

Deşi este o ţară a contrastelor puternice, Thailanda şi-a atras această denumire frumoasă datorită localnicilor, care, oricât de săraci ar fi, zâmbesc şi sunt foarte amabili cu turiştii care sunt în căutarea exoticului şi a tradiţionalului.

In pofida faptului ca diferenţa dintre bogaţi şi săraci este ca de la cer la pământ, aceşti oameni şi-au acceptat destinul şi ştiu să se bucure pentru fiecare binecuvântare, oricât de mică şi neînsemnată ar fi ea. 

Totusi, inainte de a alege Thailanda drept destinatie a vacantei, este bine de stiut ca:

 

- Orice fel de injurii aduse Casei Regale reprezintă o crimă şi sunt pedepsite cu închisoarea

- Evită să arăţi cu degetul atunci când eşti pe stradă, este un gest jignitor

- Încearcă pe cât poţi să îţi acoperi picioarele, iar dacă intri în casa unor localnici să nu uiţi să te descalţi, precizeaza Antena3.