George Clooney, vesnicul celibatar al Hollywood-ului, nu inceteaza sa surprinda. Mai intai a creat stupoare in randul fanilor, anuntand logodna cu o sublima necunoscuta, apoi a socat cu rapiditatea organizarii nuntii sale, la Venetia, oras unde actorul si-a cunoscut viitoarea sotie, avocata Amal Alamddin.

Si o ultima surpriza: potrivit presei americane, George Clooney nu va plati nimic pentru ceremonia de peste doua saptamani. Toate cheltuielile vor fi suportate de parintii miresei.

Da, Remzi si Baria Alamuddin au dorit sa pastreze traditia si sa achite in totalitate nota de plata, care se anunta destul de mare. Proprietarii ziarului libanez Al-Hayat nu tin cont de bani cand este vorba de fiica lor.

E adevarat, la ceremonie vor asista un numar restrans de persoane: 60, inclusiv parintii si rudele celor doi indragostiti. Dar pentru toti vor fi rezervate camere in hoteluri de sapte stele, precum Le Cipriani si Aman Canal Grande, unde o noapte costa incepand de la 1.800 de dolari.

Tot familia miresei va plata factura prezentata de cantareul Andrea Bocelli, la fel ca si rochia viitoarei sotii a lui Goerge Clooney.

De precizat ca printre invitati se numara Sandra Bullock si Julia Roberts, starul din Ocean's Eleven, Matt Damon si sotia lui, Luciana Bozan Barroso. Rande Gerber si partenera lui de viata Cindy Crawford vor fi, de asemenea, alaturi de fericitul cuplu. Nu vor lipsi, desigur, Brad Pitt si Angelia Jolia, proaspat casatoriti.