Ce este EnRose? Este o companie dedicată designului floral și de eveniment. La început, aceasta avea ca obiectiv crearea de aranjamente florale. Pe parcursul timpului, după ce Adina şi-a finalizat studiile şi a urmat atât cursuri de antreprenoriat, cât şi de design, a hotărât să extindă activitatea spre designul de evenimente. Cu multă pasiune şi muncă, a demonstrat că este un bun designer şi a pornit spre drumul culorilor şi fericirii alături de oameni deosebiţi.

Ca în orice domeniu, începutul este mai greu, dar dacă faci ce îţi place, nimic nu te poate opri din drumul tău. Adina ne mărturiseşte că a trecut cu fruntea sus peste momentele grele în ceea ce priveşte bunul mers al companiei. „Îmi place să spun că vedem viaţa în culori, dar o acceptăm şi cu paleta ei de griuri colorate. Micile greutăţi au apărut la început din lipsa de experienţă, dar am învățat de fiecare dată și am eficientizat procesele”, ne spune Adina.

Inspiraţia... vine de oriunde. Cel mai mult contează, însă, relaţia pe care o dezvolţi cu posibilii clienţi. În funcţie de cerinţele lor şi de culorile pe care le-au ales pentru evenimentul fericit, se fac şi aranjamentele florale şi nu numai. De unde mai pui şi că Adina este şi consilierul mirilor. De multe ori i s-a întâmplat să fie rugată să meargă la probe de rochii de mireasă şi i-a fost cerut ajutorul în mai toate lucrurile necesare unui eveniment reuşit.

Perseverenţa, seriozitatea şi atenţia la nou este cheia succesului nu doar în acest domeniu, ci în oricare altul. EnRose este un actor semnificativ pe piaţa de specialitate şi sunt genul de echipă care acceptă provocările.

Citeste mai mult pe cariereonline.ro