Parteneriat Ciucas cu Carmolimp

Restaurantul a fost deschis pe locatia fostei berarii Aurora, amplasat într-o o cladire istorica importanta. Noua unitate are o capacitate de 350-360 de locuri, cu tot cu terasa si se intinde pe 1.000 de metri patrati. Pentru a pastra specificul localului, Carmolimp a incheiat un parteneriat cu producatorul berii Ciucas, un asociat de incredere, alaturi de care a investit aproximativ 500.000€ in amenajarea si modernizarea spatiului.

Retete speciale care contin bere

Experinta capatata in urma deschiderii primelor doua restaurante, unul in orasul Victoria, iar celalalt in Brasov, a determinat grupul Carmolimp sa isi extinda aceasta ramura a business-ului si a creat  un restaurant atipic celorlalte,  o experienta noua atat pentru dezvoltatorii ideii, cat si pentru clientii restaurantului.
Astfel, toate preparatele Berariei Ciucas, de la aperitive pana la deserturi, sunt facute dupa retete speciale care contin bere . Mai mult decat atat, pentru ca initial s-a vrut a fi si o cherhana, meniul contine din belsug si preparate din peste.

“Am considerat ca e timpul pentru o noutate intr-un oras atat de frumos si de vizitat ca Brasov si am creat acest nou concept de berarie, incurajat de familie si de parteneriatul cu producatorul berii Ciucas. Sper ca aceasta noua idee sa fie atragatoare atat pentru localnici, cat si pentru turisti”, a declarat Olimpiu Soneriu, director Carmolimp.

Compania Ursus Breweries, controlată de SABMiller, este cea care deţine brandul de bere Ciucaş, cu o istorie de peste 120 de ani.

Carmolimp este unul din cei mai mari producatori si distribuitori de carne. In prezent, opereaza un numar de 50 magazine proprii si peste 60 de unitati in sistem franciza, detinând de asemenea mai multe ferme de crestere a animalelor.