Cu o echipă formată din 14 angajați, noul magazin are o suprafață de 1040 mp, format Future Store și asigură 80 de locuri de parcare.  

 

Design-ul modern și elegant al magazinului oferă clienților o experiență nouă datorită organizării diferite a categoriilor de produse. În plus, magazinul le pune clienților la dispoziție articole mereu proaspete, selecționate cu atenție zi de zi.

 

Chiar la intrarea în magazin, clienții sunt întâmpinați cu o varietate de legume și fructe. Mai mult, Penny Market le oferă și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. În fiecare moment al zilei, clienții beneficiază de soluții proaspete și accesibile prin selecția de produse special gândită pentru ei și au la îndemână o varietate de lactate și brânzeturi, carne proaspătă și o gamă largă de pește și mezeluri la prețuri atractive.

 

Noul magazin le aduce clienților și articole disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

 

Una dintre atracțiile principale, produsele non-food, se regăsesc în prima parte a magazinului, într-un decor modern și elegant.

 

Noul magazin Penny Market din Făget va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.30 și 22.00 și duminica între orele 8.00 și 20.00.