Fie că este vorba despre o piesă auto nouă sau second hand, utilizatorii vor beneficia de piese auto de calitate la prețuri accesibile datorită celor mai recente promoții incluse în aplicație. Furnizorii de piese auto sunt firme, parcuri de dezmembrări dar şi particulari din întreaga țară.

Aplicația Auto.ro powered by Vodafone este disponibilă gratuit și vine în sprijinul șoferilor români care, în orice moment, pot avea nevoie de o piesă auto, de un set de anvelope sau de alte accesorii auto. În câteva secunde, aceștia pot identifica piesa dorită, având posibilitatea să contacteze vânzătorul rapid și eficient, cu doar o apăsare de buton.

Ne bucurăm că aplicația este apreciată de utilizatori și recunoscută de specialiști, atât prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cât și prin distincțiile obținute la competițiile de mobile din România. Acest lucru ne îndeamnă să continuăm dezvoltarea de servicii atractive care să ușureze viața șoferilor din România aflați în trafic și în afara lui”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicația Auto.ro oferă utilizatorilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află. Poate fi descărcată gratuit, deține 160.000 de utilizatori și 1.600 de recenzii, o bază de date de 30.000 adrese și se află în preferințele șoferilor români atât pentru iOS, cu 60.000 descărcări înregistrate în Apple Store, cât și pentru versiunea Android, cu peste 100.000 descărcări înregistrate în Google Play.

Aplicația Auto.ro oferă următoarele facilități:

 Locații servicii auto: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, parcări, stații ITP, asistență rutieră și tractări, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto;
 Mașina mea: se primesc notificări atunci cand expiră RCA, ITP, rata lunară sau altă alertă dorită;
 Plăți: plata rovinietei direct din aplicație, calculatorul timbrului de mediu;
 Anunțuri vânzare-cumpărare mașini noi și second hand: utilizatorii au posibilitatea să caute și să adăuge anunțuri auto direct de pe telefonul mobil, să salveze anunțurile favorite și să creeze alerte.

Aplicația Auto.ro este gratuită și s-a poziționat drept soluția ideală care vine în sprijinul șoferilor români. Este o aplicație utilă, prima din România care oferă utilizatorilor localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se află, prin indicarea distanței, direcției și sensului de mers. Este ușor de utilizat, calculează rapid ruta și distanța către cel mai apropiat furnizor de servicii auto, se poate edita, evalua și adăuga recenzii, oferă date de contact și promoții, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.