Respectivele locuri de munca sunt puse la dispozitie de Hotel Marriott Frankfurt şi alţi angajatori germani, reprezentaţi de Agenţia Federală de Muncă - Serviciile de Plasare Internaţională Saxofonia Interioară - Bremen, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Bucureşti.

"Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 8 - 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 2.000 - 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1.850 - 2.300 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepţioner şi personal întâmpinare oaspeţi şi de minimum 1.800 euro brut/lună pentru posturile de cameristă/roomboy", se mai arată în comunicat.

Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost, sau pot oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Persoanele cu domiciliul în judeţul Ilfov care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Ilfov pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.