Patronul clubului de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, nu intentioneaza sa renunte anul acesta la obiceiul petrecerilor fastuoase de Anul Nou.


„Charsimaticul Roman Abramovici s-a obisnuit sa-i aibe printre invitati pe cei mai bogati si mai renumiti oameni ai lumii. Anul acesta, petrecerea va fi mai frumoasa decat toate celelalte”, a aflat Daily Mail. Potrivit publicatiei, „distractia anului” se va desfasura pe domeniul pe care oligarhul rus il detine in Caraibe.

Dar, noteaza in continuare cotidianul britanic, cei 300.000 de metri patrati ai proprietatii s-au dovedit insuficienti pentru a gazdui toti oaspetii, astfel ca de mai bine de doua saptamani pe teritoriul "conacului" se lucreaza intens la amenajarea unor noi spatii de gazduire. Roman Abramovici va scoate din buzunar aproape 8 milioane de dolari pentru ca totul sa fie perfect, a calculat Daily Mail.

Anul trecut, printre invitatii miliardarului s-au aflat regizorul George Lucas si actrita Demi Moore. Vila din Caraibe a fost cumparata de Abramovici in 2009 cu aproape 70 de milioane de dolari. De atunci, oligarhul, in varsta de 46 de ani, intampina aici venirea Noului An alaturi de noua lui familie, Dasha Zukova (29 de ani) si fiul Aaron de 3 ani, precum si de numerosi prieteni.