“Referitor la evenimentul nefericit din Muntenegru, OMNIASIG Vienna Insurance Group informeaza ca autocarul cu numarul de inmatriculare B 123 MMJ, aflat in utilizarea firmei Gregory Tour Serv SRL, este asigurat de catre OMNIASIG VIG  pentru raspunderea civila auto (RCA) si pentru asigurarea facultativa a mijloacelor de transport terestru (CASCO). Polita CASCO dispune de o componenta care acopera inclusiv riscul de accidente persoane si deteriorarea bagajelor. Ambele polite de asigurare sunt valabile la momentul producerii evenimentului”, se pecifica in comunicatul de presa emis de Omniasig.

“Pentru a fi alaturi de victimele tragicului accident din Muntenegru, OMNIASIG VIG a dedicat o linie de telefon speciala la care persoanele implicate in accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informatii despre modalitatea de intrare in posesia despagubirilor. Aceasta este menirea unei societati de asigurari, de aceea punem la dispozitia celor afectati intreaga noastra experienta si pricepere in instrumentarea daunelor pentru a-i consilia si a le usura din povara clipelor de cosmar prin care trec. Numerele de telefon disponibile sunt 021 601.1572 sau 021 601.1574, unde profesionistii OMNIASIG VIG ofera consiliere tuturor celor afectati de acest nefericit eveniment, pentru a facilita accesul asiguratilor la drepturile ce revin din polita de asigurare" a declarat Mihai Tecau, Presedinte al Directoratului OMNIASIG VIG.

OMNIASIG VIG este o societate administrată in sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Consiliul de Supraveghere și Directorat.

OMNIASIG VIG este una dintre cele mai mari companii de asigurări din piața de asigurări, avand un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse și care a subscris in anul 2012 prime de asigurare in valoare de peste 1 miliard de RON. Rețeaua teritorială cuprinde aproximativ 179 unităti.

Vienna Insurance Group este liderul pieței asigurărilor atât în Austria cât și  în Europa Centrală și de Est. Aproximativ 50 de companii în 24 de țări formează un Grup cu tradiție îndelungată, branduri puternice și relații strânse cu clienții. VIG are o experiență în domeniul asigurărilor de aproape 190 de ani. Cu aproximativ 24.000 de angajați, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe piețele sale de bază. Poziționată excelent, într-o regiune de 180 milioane oameni, Grupul profită de oportunitățile de creștere pe termen lung. Vienna Insurance Group este cea mai buna companie nominală listată de ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena, acțiunile sale sunt listate și la Bursa din Praga.