'Business-ul în cloud creşte într-un ritm foarte accelerat creşte într-un ritm foarte accelerat, iar acum este momentul oportun să aducem o nouă generaţie de talente în compania noastră. Căutăm persoane orientate spre conexiuni, relaţii, auto-motivate şi inteligente, care îşi propun să contribuie la prosperitatea afacerii clienţilor noştri şi care livrează rezultate excelente. Diversitatea este una dintre pietrele de temelie ale culturii unice Oracle. Dorim să le oferim celor 1.000 de persoane talentate posibilitatea de a-şi schimba în bine traiectoria carierei, de a avea acces la cea mai performantă pregătire şi dezvoltare posibilă, progresând alături de compania cu cea mai rapidă creştere a veniturilor din servicii cloud', a declarat Tino Scholman, vicepreşedinte Oracle Cloud în regiunea EMEA.

Nevoia companiei de a angaja noi oameni bine pregătiţi vine în urma anunţării rezultatelor financiare pentru anul fiscal 2017. Cu o majorare de 58% a veniturilor totale din serviciile cloud, Oracle este în prezent compania de servicii cloud cu cea mai rapidă creştere financiară. În plus, Oracle preconizează şi pentru anul curent o creştere hiper-accelerată a afacerii cloud.

Candidaţii pot aplica pentru diverse posturi în zona EMEA, vizitând pagina web 'Change Happens Here" - oracle.com/experience, precizeaza agerpres.

Oracle Cloud oferă suite complete de aplicaţii SaaS pentru ERP, HCM şi CX, plus cele mai bune platforme ca serviciu (PaaS) şi infrastructură ca serviciu (IaaS) din centrele de date din America, Europa şi Asia.