Descoperirea, “creşterea” şi păstrarea oamenilor talentaţi este o provocare esenţială pentru organizaţii în actualul mediu hiper-competitiv de afaceri. Pentru a răspunde acestei provocări şi pentru a ajuta companiile să-şi alinieze resursele profesionale cu nevoile de business, Oracle lansează mai multe update-uri importante pentru soluţiile sale cloud de optimizare şi administrare a resurselor umane.

Cu ajutorul celei mai noi versiuni a Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud, care include Oracle Global HR Cloud şi Oracle Talent Management Cloud, organizaţiile ating noi niveluri de implicare, productivitate şi eficienţă, printr-o abordare mult mai profundă a capitalului uman.

Pentru a ajuta organizaţiile să îşi maximizeze potenţialul talentului global de care beneficiază, Oracle a lansat un update la Oracle HCM Cloud, disponibil clienţilor în Oracle Cloud, ca parte a Ediţiei (Release) 8.

Cu peste 200 de noi inovaţii, inclusiv o soluţie integrată de administrare a timpului şi a prezenţei, modelare digitală a forţei de muncă, suport adiţional global pentru plăţi şi pentru noi limbi, Oracle continuă să ofere soluţii care abordează cele mai importante priorităţi de HR pentru companii.

Oracle a anunţat aceste update-uri la Oracle HCM World, un nou eveniment la care executivi din HR învaţă şi discută despre modalităţi de extindere a oportunităţilor strategice de business aflate la intersecţia dintre HR, management al talentelor şi tehnologie.

“Noile update-uri la Oracle HCM Cloud le permit organizaţiilor să aibă o abordare mai strategică a resurselor umane şi să administreze mai bine talentul,”a declarat Gretchen Alarcon, vice preşedinte Oracle HCM Strategy.