Conform comunicatului, grupul are 40 de contracte în curs şi îşi consolidează echipa de dezvoltare pentru a susţine ritmul de expansiune din Polonia şi pentru a stimula prezenţa pe pieţe noi din Europa de Est, scrie agerpres.

'Pe de o parte, Europa de Est este o piaţă mare, cu una dintre cele mai mari creşteri ale PIB-ului din Europa, generând o cerere puternică şi în continuă evoluţie pentru serviciile hoteliere de afaceri şi de agrement. Pe de altă parte, observăm în mod clar că dezvoltatorii şi fondurile de investiţii care au rămas în trecut în afara proiectelor de tip hotel recunosc acum o creştere a profitabilităţii în industria hotelieră, nu numai în Polonia, ci în întreaga regiune a Europei de Est. Vrem să accelerăm dezvoltarea activelor şi să facem mărcile AccorHotels să fie şi mai vizibile în regiune şi pe pieţele emergente precum Serbia, Croaţia, România, Slovenia sau Bulgaria. Prin urmare, ne-am reorganizat echipa de dezvoltare din regiune pentru a ne putea atinge mai bine obiectivele', a declarat Gilles Clavie, CEO al Orbis S.A.

Potrivit acestuia, Frank Reul a fost nominalizat ca director de dezvoltare al Orbis, urmând să conducă toate activităţile de dezvoltare a activelor Orbis Group în Europa de Est. În acelaşi timp, achiziţiile şi dezvoltarea noilor filiale rămân responsabilitatea echipei Orbis Asset Management - condusă de Dominik Sołtysik, în strânsă colaborare cu echipa lui Frank.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanţ de hoteluri din Polonia şi Europa Centrala. Orbis deţine peste 100 de hoteluri şi este singurul licenţiator pentru toate brandurile Accor în 16 ţări: Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia.