Cum se  păstrează corect produsele în aparatele frigorifice?
 
Produsele feliate trebuie aşezate pe raftul din mijloc, într-un recipient închis. Temperatura optimă pentru stocare este între 3° şi 5° C, iar umiditatea trebuie să fie 80%. Pentru păstrarea prospeţimii o perioadă mai îndelungată se recomandă folosirea aparatelor dotate cu un dispozitiv Active Oxygen.
 
Peştele trebuie păstrat pe raftul de jos, ambalat în folie alimentară sau staniol, la o temperatură între 0° şi 2° C, cu o umiditate de 85%. Astfel, acesta nu se va scurge peste alte alimente.
 
Locul ideal pentru stocarea brânzei maturate este pe raftul de sus, ambalată în hârtie alimentară, pergament sau o cârpă curată. Este recomandat să fie păstrată la o temperatură între 2° şi 5° C, cu o umiditate între 65% şi 70%. 
 
Carnea trebuie amplasată pe raftul de jos, ambalată în folie alimentară sau staniol, la o temperature între 0° şi 2° C şi o umiditate de 85%. 
 
Legumele trebuie păstrate în pungi perforate la temperaturi între 1° şi 8° C, cu o umiditate între 85% şi 45%. Locul corect este în compartimentul de jos, de sub rafturi. 
 
Mai multe sfaturi pentru păstrarea corectă a produselor în aparatele frigorifice găsiţi pe www.hotpoint.ro