Astfel, clienţii care accesează aplicaţia Credit online pentru persoane fizice completează datele necesare pentru accesarea unui credit de nevoi personale, iar în aproximativ 10 minute primesc aprobarea creditului şi oferta personalizată. Clientul trebuie să vină în unitatea OTP Bank aleasă pentru semnarea documentelor necesare şi primirea banilor.

Pentru accesarea creditului de nevoi personale online este necesar doar de un act de identitate valid, clienţii care aplică pentru creditul online beneficiind de o dobândă promoţională începând de la 7,9% pentru opţiunea cu virare de venit (încasarea sau depunerea lunară în contul deschis la OTP Bank a venitului net luat în calcul la acordarea creditului).

Totodată, aceştia beneficiază de costuri zero pentru comisionul lunar de administrare a creditului şi comisionul de rambursare anticipată. Aceştia pot accesa şi Creditul online pentru refinanţare, prin intermediul căruia creditele existente pot fi refinanţate la un preţ avantajos şi pot obţine o sumă suplimentară pentru realizarea proiectelor personale.

Aplicaţia Credit online pentru persoane fizice poate fi accesată atât de pe desktop, cât şi de pe dispozitive mobile, scrie agerpres.

OTP Bank România este subsidiară a OTP Bank şi este prezentă în România din 2004, fiind un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. OTP Bank oferă servicii financiare universale pentru aproximativ 13 milioane de clienţi din nouă ţări, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1.300 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.