În urma parteneriatului încheiat de OTP Bank România şi Euronet, clienţii băncii - persoane fizice, juridice şi PFA - au acces la o reţea naţională suplimentară de peste 500 de bancomate Euronet pentru efectuarea de retrageri de numerar prin card, în limita a 2.000 de lei pe tranzacţie, în aceleaşi condiţii financiare precum cele din reţeaua proprie de bancomate a băncii.

'Parteneriatul cu Euronet ne permite să răspundem mai bine nevoilor clienţilor noştri, oferindu-le acum o reţea extinsă, de peste 600 de ATM-uri, la care pot efectua operaţiuni prin intermediul cardurilor emise de OTP Bank România, în condiţii financiare avantajoase. Din acest moment, sigla ^OTP Bank^ este prezentă pe toate bancomatele Euronet, ceea ce face mai uşoară identificarea acestora de către clienţii noştri, în întreaga ţară', a declarat Adrian Chichiţă, director Departamentul Carduri, OTP Bank România.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare, mentioneaza agerpres.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, are peste 13 milioane de clienţi şi deţine o reţea teritoriala de aproape 1.500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.