Ciudatul obiect care a evoluat deasupra unul bloc cu noua etaje a fost surprins si inregistrat cu o camere video de o localinica.

Autorul filmuletului a comentat: "In interiorul discului ceva se misca. Ceva cenusiu, se observa!".

Inregistrarea a fost postata, ulterior, pe YouTube, devenind extrem de popular. Cotidianul britanic Daily Mail l-a inclus chiar pe pagina sa electronica.

 

 

Pe YouTube a aparut si alt filmulet despre OZN-uri. De aceasta data este vorba despre eruptia unui vulcan din Mexic, fenomen care s-ar fi declansat la 20 de secunde dupa aparitia deasupra muntelui a unui obiect zburator misterios.

Evenimentul a avut loc in data de 23 ianuarie. Camerele de observatie permanenta instalate in interiorul vulcanului Colima, din centrul tarii, au surprins doua obiecte albe, care se miscau in mod sincronizat si care erau urmate de un obiect negru si de forma ovala.

Cele trei corpuri stranii s-au deplasat cu mare viteza in aceeasi directie, dupa care, la o distanta de 20 de secunde, vulcanul a inceput sa arunce in atmosfera o uriasa coloana de fum.

"Uneori, cand apar OZN-uri de mari dimensiuni apare si un puternic bruiaj, iar ecranul devine alb. Dupa toate probabilitatile, extraterestrii o fac intentionat, pentru ca nimeni sa nu poata vedea cum intra si ies din craterul vulcanului", a comentat ufologul Scott Waring. Printre altele, el sustine ca in interiorul vulcanului s-ar afla o baza a extraterestrilor.

De notat, de altfel, ca vulcanul Colima este unul dintre cele mai neobisnuite locuri de pe planeta, pentru ca aici au fost observate mii de OZN-uri de cele mai felurite forme si marimi.