Cinci tipuri diferite de becuri din gama LED a Panasonic au fost plasate în diferite zone din castel în funcţie de nevoile şi cerinţele speciale ale acestora.

De exemplu, în cea mai faimoasă clădire, Catedrala St. Vitus, situată în centrul complexului Castelului din Praga, au fost instalate becuri Panasonic 40W ‘Nostalgic Clear’ şi de 15W de tip lumânare, pentru a ilumina plăcut spaţiile largi, păstrând în acelaşi timp atmosfera sacră şi istorică.

În curtea principală, becurile LED Panasonic ‘Nostalgic Clear’ nu oferă doar economie de energie. Datorită unei durate de viaţă de până la 40.000 de ore, becurile nu vor mai trebui schimbate în mod regulat ca cele tradiţionale incandescente cu durată de doar 10.000 de ore. Acest factor important reduce timpul în care echipa de întreţinere va trebui să schimbe becurile în zonele înalte, greu de ajuns.

În plus, becurile tradiţionale incandescente pot provoca daune artefactelor istorice. Deoarece energia de tip LED Panasonic emite raze ultraviolete şi infraroşii scăzute, becurile au fost folosite pentru Palatul Regal pentru a preveni deteriorarea exponatelor preţioase.
Gama Panasonic include becuri de tip LED cu distribuţie la 300 de grade ce au fost folosite în a treia curte, ce aparţine de zona principală a castelului, având nevoie să fie bine luminată permanent.