„Creşterea din acest an a venit pe de-o parte pe fondul extinderii numărului de agenţii cu cele de la Chişinău, Tulcea şi Satu Mare, dar şi a numărului de destinaţii şi chartere, toate acestea oferindu-ne confortul unei creşteri constante. În 2014, am ales să adăugăm diversitate ofertei, mizând pe experienţa anilor trecuţi, dar şi pe capacitatea noastră de a deschide drumuri către noi destinaţii. Am depăşit 100 de circuite în portofoliu, iar anul acesta au mers foarte bine destinaţiile exotice, circuitele în Africa Neagră şi Asia Centrală, dar şi sejururile în Aqaba. Pot spune că sunt mulţumit de 2014, piaţa de turism s-a mai dezamortit, iar acum odată cu noile măsuri privind TVA-ul din turism ne aşteptam la un 2015 mult mai bun. Va fi un an cu totul special pentru noi, întrucât Paralela 45 împlineşte 25 de ani”, explica Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45.

Paralela 45 este singura agenţie de turism care oferă o paletă de peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre ele în exclusivitate şi cu plecări din marile oraşe ce dispun de aeroport. Circuitele în Israel au avut de anul acesta plecări din Iaşi şi Cluj, circuitul în Spania poate fi accesat din Craiova. Din Constantă se poate merge direct în Turcia şi Thailanda, iar din Cluj către Tunisia. În plus, Chişinăul intra şi el pe harta turismului Paralela 45 prin charterele cu plecare directă către Antalya, Creta şi Mallorca.

2014 a fost de asemenea încununat de recunoaşterea calităţii şi profesionalismului Paralela 45, prin cele două premii câştigate – Superbrands, statut recunoscut drept un pilon de comparaţie pentru brandurile de succes, precum şi „The most trusted brand 2014”, premiu câştigat pentru a şasea oară consecutiv la categoria Agenţii de Turism, în cadrul studiului de piaţă realizat asupra consumatorului roman de revista Reader’s Digest.

Paralela 45 activează de peste 24 de ani pe piaţa vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din România. Deţine o reţea naţională formată din 35 de agenţii şi aproape 200 de angajaţi. Alături de turismul individual şi intern, turism corporate, chartere, bilete de avion, Paralela 45 se concetreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regăsindu-se în exclusivitate doar aici. Circuitele în Africa, America şi destinaţiile exotice reprezintă punctele forte ale ofertei celui de-al doilea semestru al vânzărilor din 2014 ale agenţiei Paralela 45.