Filiala canadiana a lantului Pizza Hut a lansat o serie limitata de parfum cu aroma de pizza, relateaza cotidianul britanic Daily Mail.


Ideea de a scoate pe piata un asemenea produs s-a nascut dintr-o gluma pe Facebook. In august anul curent, reprezentantii Pizza Hut i-au intrebat de internauti daca le place mirosul degajat la deschiderea unei cutii cu pizza si au solicitat sugestii pentru numele unui parfum cu o astfel de aroma.

In comunicatul publicat de Pizza Hut cu acest prilej se precizeaza ca "nu exista alta metoda mai buna de a-ti bucura cititorii de pe Facebook, decat oferindu-le posibilitatea de a se delecta cu miroul unui produs Pizza Hut in orice moment al zilei". Compania a lansat numai 110 exemplare de parfum sub denumirea de Eau de Pizza Hut, pe care le-a expediat pe adresa unor cititori ai paginii ei de Facebook, alesi la intamplare.

In 2008, lantul de restaurante tip fast-food Burger King a scos un parfum cu aroma de carne prospat prajita, Burgen King Flame. El poate fi cumparat in localurile firmei cu 3,99 de dolari.