Se află la cârma unui business care rulează venituri de aproximativ 560 de milioane de euro, a unei afaceri sănătoase pe care şi-a propus să o crească în ceea ce priveşte cota de piaţă la 15%, până în 2015. Activează într-o industrie în care provocările sunt la ordinea zilei, şi în acelasi timp consideră importante şi propriile pasiuni.
Pentru Kinga Daradics, expresia “mens sana in corpore sano” nu este un simplu dicton. Hobby-urile sale, legate de o viaţă echilibrată, sănătoasă, care să îi asigure un nivel ridicat de energie, au ca element principal sportul.

„Am practicat mai multe sporturi şi acum încerc să fac cât mai multă mişcare”, spune managerul companiei. Deşi are un program încărcat, încearcă să menţină un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. „Ori de câte ori pot, după călătorii de afaceri şi şedinţe obositoare, îmi aloc timp pentru activităţi de sport. Consider bicicleta un mod plăcut de a petrece timpul liber, în special făcând tururi cu o anumită tematică alături de prieteni sau cu familia”, adaugă reprezentanta MOL România. La fel mult îi place să călătorească şi să descopere locuri şi lucruri noi. „Întotdeauna am fost o fire curioasă şi îmi place să aflu de la sursă informaţia – oameni, culturi, obiceiuri, istorie, toate sunt o lecţie vie. Astfel de experienţe, în special când sunt împărtăşite cu familia şi prietenii, mă îmbogăţesc ca persoană. De multe ori, mi-am spus că nu poate fi nimic mai plăcut decât să descoperi viaţa în atâtea forme câte poate îmbrăca, legate prin fire pe care fiecare dintre noi le percepem şi le trăim într-un mod unic”, explică Kinga Daradics motivele pentru care, în fiecare an, îşi propune ca în concediu să descopere un nou colţ de lume.

În ceea ce priveşte călătoriile, ea spune că îşi planifică cu atenţie şi din vreme bugetul pentru acestea, astfel încât să găsească soluţiile optime. „Atunci când îmi propun tururi tematice sau caut informaţii despre anumite locuri sau culturi, citesc în special pe internet pagini dedicate călătoriilor sau bloguri ale altor pasionaţi. Mă ajută să descopăr locuri noi sau să aleg momentele din an când aceste locuri îşi arată frumuseţea”, arată şefa MOL România de unde îşi extrage informaţiile în legătură cu explorarea de noi teritorii.

Chiar dacă nu face parte dintr-un club al pasionaţilor de călătorii, limitându-se la a citi  informaţiile împărtăşite de alţii, Kinga Daradics îşi povesteşte experienţele trăite în călătoriile sale în cadrul micilor reuniuni cu familia şi prietenii. Ea mai spune că deşi s-a întâmplat ca programul de la birou să se extindă astfel încât să fie nevoită să amâne unele momente de recreere, nu ar renunţa definitiv la hobby-urile sale, decât din cauza unor obstacole insurmontabile sau unor schimbări de preferinţe.