Depozitarul Central a înregistrat majorarea în registrul societăţii la data de 5 iulie 2017. De asemenea, în document se precizează ca EEAF Financial Services BV deţinea 78,0078% din capitalul social la data de 19 iunie 2017, Carabulea Ilie - 10,8088%, iar alţi acţionari 11,1834%.

Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank au confirmat, în luna aprilie, implementarea fuziunii cu data de 1 mai 2017, ca urmare a finalizării tuturor procedurilor prevăzute de lege şi în acord cu proiectul de fuziune aprobat de acţionarii celor două bănci.

Patria Bank şi Banca Comercială Carpatica au devenit astfel o singură bancă, listată la bursă şi purtând numele de Patria Bank. Banca este prezentă în 73 de oraşe la nivel naţional, prin 111 sucursale, are peste 240.000 clienţi.

Grupul Patria Bank este deţinut de Fondul de Investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB - Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Banca Comercială Carpatica, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management şi SAI Intercapital Invest.