Pedelistul Theodor Paleologu a declarat ca PNL i-a propus sa devina membru insa a refuzat pe motiv sa nu "ingroasa cohorta Becali de tineri intelectuali liberali".


"Democratia romaneasca pare destul de departe de a se maturiza. Sunt 97 de parlamentari care si-au parasit partidul sub drapelul caruia au fost alesi in 2008. Daca scoatem parlamentarii UDMR si pe cei ai minoritatilor avem, ca sa fiu dragut, o mobilitate parlamentara de 25%", a declarat Paleologu la o dezbatere cu tema "Care e miza acestor alegeri?". 

El a spus ca nu doreste sa devina al 98-lea parlamentar care migreaza. "Nu vă ascund că și mie mi s-a făcut oferta de a trece în alt partid. Am fost foarte măgulit, am apreciat intenția, pentru că evident era o intenție amabilă față de mine, se gândeau în primul rând la supraviețuirea mea politică. În mintea lor urmau să câștige și dacă îmi făceau această ofertă era o manieră de a avea grijă de mine. Am fost foarte plăcut impresionat, mi s-a părut un act de gentilețe, numai că nu am vrut să fiu al 98-lea care trece dintr-o parte în alta”, a afirmat Paleologu. Acesta a dezvaluit ca respectivul partid e PNL.