Prin deschiderea celui de-al doilea magazin în Zalău, Penny Market își propune să le ofere clienților din acest oraș posibilitatea de a accesa mai ușor produsele preferate și să se încadreze în strategia pe termen lung a retailerului german de a aduce cât mai aproape de cumpărători magazine de proximitate, axate pe prospețime, calitate ridicată a produselor și prețuri corecte.

Oferte speciale cu ocazia deschiderii
În prima săptămână, clienții sunt invitați la 3 zile de degustare și testare a celor mai importante mărci proprii Penny și Penny to Go, dar și să descopere gama variată de pâine și specialități proaspete, de proveniență locală, livrate zilnic de principalii producători din Zalău sau coapte direct în magazin.

De asemenea, ofertele pregătite pentru deschidere se axează pe discounturi semnificative la alimente de bază, promoții atractive la produse proaspete (inclusiv legume-fructe), prețuri imbatabile pentru mai multe articole non-alimentare și pe deja celebrele Happy Days, respectiv zile cu reduceri de 20% la întregi categorii de produse.

Și în noul magazin din Zalău, conceptul Penny Ambiente, după care este configurată această rețea, va asigura cumpărături rapide și confortabile prin modul în care sunt aranjate produsele la raft.
În plus, pe lângă beneficiul prețurilor mici, clienții vor găsi aici un sortiment echilibrat de produse autohtone, achiziționate de la producătorii locali și produse internaționale, la prețuri foarte avantajoase.

Noul magazin Penny Market din Zalău ocupă o suprafață de 900 mp, asigură 55 locuri de parcare și a creat 16 locuri de muncă în plan local.
Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07.30 - 22.00 și duminică, între 08.00 - 19.00.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 153 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.