Prin deschiderea noului magazin și poziționarea sa într-un alt punct strategic al orașului, alături de celelalte două unități existente aici (pe str. Carpaților nr. 1 și str. Aluminiului nr. 6), Penny Market le va oferi clienților posibilitatea de a accesa mai ușor produsele și serviciile sale.

Timp de o săptămână (19 – 25 noiembrie), în fiecare zi, posesorii cardului Penny beneficiază de o reducere de 20% la o anumită categorie de produse: legume (miercuri), vinuri (joi), produse congelate (vineri), praline (sâmbătă), băuturi carbogazoase (duminică), mezeluri (luni) și cafea (marți). Cardurile se acordă pe loc noilor clienți Penny Market, în baza completării unui formular.

Noul magazin Penny Market din Brașov ocupă o suprafață de vânzare de 850 mp, asigură 80 de locuri de parcare și a creat 16 locuri de muncă în plan local.

Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-22:00 și duminică, între 08:00-20:00.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 154 de magazine Penny Market, compania mai operează pe piața românească 8 magazine XXL Mega Discount.