În magazinul Penny Market, cumpărătorii se vor bucura de o gamă variată de produse alimentare și nealimentare, atât autohtone, cât și internaționale, cu un excelent raport calitate-preț. În plus, ei vor găsi aici și un raion de brutărie, de la care nu lipsesc pâinea proaspătă, livrată zilnic de furnizori locali, și produsele de patiserie calde, abia scoase din cuptor.
Pentru ca toți clienții să se bucure de cumpărături rapide și confortabile, magazinul din Bistrița, asemenea tuturor din rețeaua Penny Market, este aranjat după conceptul Penny Ambiente, care înseamnă o bună organizare a mărfurilor la raft și o atmosferă prietenoasă.

Oferte speciale cu ocazia deschiderii
Noii clienți Penny Market vor fi întâmpinați cu oferte speciale, detaliate în pliantul pentru deschidere: o selecție a celor mai bine vândute articole non-alimentare, o gamă variată de produse proaspete, deja renumitele Happy Days - cu reduceri de 20% la categorii de produse de interes și prețuri de sărbătoare la o varietate de alimente de bază, legume-fructe și detergenți.

Magazinul Penny Market din Bistrița va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:30-21:00 și duminică, între 08:00 și 19:00 și va pune la dispoziția clienților 100 de locuri de parcare.

Noul magazin Penny Market este cel cu numărul 152 din țară și a creat, la nivel local, 16 locuri de muncă.