'Vizavi de carnea care ar fi provenit de la Avicola Călărași, până la ora aceasta, am realizat verificări, iar conducerea supermarketului Selgros a decis să retragă toată carnea care provine de la acel producător (...) Până la acest moment, circa 7.352 kg de carne de pasăre a fost retrasă din București. Sperăm ca, undeva pe marțea viitoare, să avem rezultatele analizelor acestor loturi', a menționat Mănăstireanu.

Potrivit șefului ANSVSA, Selgros nu a informat autoritatea sanitară veterinară despre carnea de pasăre retrasă de la comercializare.

Selgros a anunțat, miercuri, că a retras din magazinele sale toate produsele livrate de Avicola Călărași, din cauza aspectului și calității necorespunzătoare, și a decis stoparea oricăror livrări viitoare de marfă până la clarificarea situației.

În luna septembrie, compania Selgros a refuzat în mai multe magazine livrări de la furnizorul Avicola Călărași din cauza aspectului și calității necorespunzătoare. În data de 11 septembrie 2013, magazinul Selgros din Brăila a trimis direct la distrugere o cantitate importantă de carne de pasăre de la Avicola Călărași, scrie Agerpres in pagina electronica.