Mă bucur că ați avut succes și am găsit o soluție rațională în zona feroviară. Sunt convins că veți găsi o soluție rațională ca să salvăm unul din brandurile românești, TAROM, și vă rog mult să o faceți cu aceeași înțelepciune și spirit antreprenorial pe care l-ați avut până acum", a afirmat Ponta.

Mai multe zboruri TAROM au fost anulate în ultimele săptămâni, după ce personalul navigant al companiei a refuzat să efectueze anumite zboruri.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a afirmat recent că a avut discuții atât cu piloții, cât și cu conducerea TAROM, dar nu știe de ce aceștia nu ajung la un acord.

"Am discutat și eu de câteva ori, de multe ori am discutat și cu piloții și cu conducerea companiei. Au un litigiu, trebuie să-i găsească soluție ei. (...) Parte din cereri sunt îndreptățite, parte sunt exagerate, dar știți cum este la negociere, urci ca să găsești o cale mediană. Nu știu de ce nu găsesc. (...) Este singura companie din subordinea Ministerului Transporturilor unde există un litigiu care se menține, iar se stinge, iar mocnește", preciza Rus, scrie Agerpres in pagina electronica.