Pentru ca accesul la serviciile medicale să fie mai uşor ca niciodată pentru oricine, programările online pot fi făcute de-acum înainte şi fără a avea un cont de utilizator pe consultaclick.com. Astfel, de exemplu, o singură persoană poate face programări prin internet pentru alţi membri ai familiei, fără a fi necesare conturi de utilizator pentru niciunul dintrei aceştia.

Medicii poti fi aleşi cu un simplu click, iar sortarea se poate acum face după:
• Preţul consultaţiei
• Rating (părerea altor pacienţi despre medicul respectiv)
• Disponibilitate (program)
• Dacă au sau nu fotografie
• Dacă au cabinet individual sau sunt în cadrul unei clinici

“Noi dezvoltăm continuu pagina de internet şi facem schimbări astfel încât să oferim un serviciu cât mai bun şi uşor de folosit pentru utilizatorii noştri. În funcţie de experienţa utilizării portalului am primit diverse recomandări şi am adaptat site-ul la specificul din România”, a declarat Carlos Alves, Business Partner ConsultaClick.com.

Printre cele 60 de clinici care s-au afiliat site-ului până în prezent, se regăsesc nume mari precum clinicile Anima, Ponderas (Delta Hospital), clinicile Medas sau Gral Medical. Peste 2.000 de  medici (afiliaţi unor clinici sau având cabinete individuale) sunt accesibili pacienţilor prin site-ul de programări, numărul lor fiind în creştere de la o zi la alta.

Până în prezent, prin ConsultaClick.com s-au efectuat peste 10.000 de consultaţii medicale.  

Cele mai multe programări online s-au făcut pentru specializarea Ginecologie, tendinţă pozitivă ce indică o creştere a gradului de conştientizare în rândul femeilor în ceea ce priveşte importanţa controalelor ginecologice periodice.

Portalul Consultaclick.com oferă posibilitatea consultării agendelor de programare ale medicilor în timp real şi marcarea de consultaţii, totul în mod gratuit.

Consultaclick.com  s-a lansat iniţial în Portugalia, în iunie 2011. De atunci, şi-a deschis birouri în alte trei ţări: Brazilia (Sao Paolo), Spania (Madrid) şi România (Bucureşti), din ianuarie 2012.